15 Temmuz 2011 Cuma

Sony A35 sistem fotoğraf makinesi

Sony; hafif, kompakt ve değiştirilebilir objektifli ve kullanımı kolay yapıdaki yeni sistem fotoğraf makinesini duyurdu. Yeni Sony SLT-A35 dijital sistem fotoğraf makinesi her kesimden fotoğrafsever ve kullanıcıya profesyonel seviyede çekim hızları ve çeşitli yaratıcı çekim seçenekleri sunan bir model.
Daha önce büyük başarı kazanan ve beğeni ile karşılanan Sony A33 ile Sony A55 modelleri üzerine yapılandırılan yeni Sony A35 sistem fotoğraf makinesi Sony'ye özgü yarı Saydam ayna Teknolojisi sayesinde hem fotoğraf çekerken ve hem de Full HD kalitesinde video kaydederken hızlı ve hassas otomatik netleme yapma imkânı veriyor. Sony A35 2011 Ağustos ayında satışa sunuluyor.


Sony A35

Sony A35
Sony A35 dijital sistem fotoğraf makinesi 16.2 megapiksel çözünürlüğe sahip. Exmor APS HD MOS görüntü sensörü ile loş ve zayıf ışıklandırılmış ortamlarda dahi göz alıcı fotoğraf ve video kalitesi sunan Sony A35 sistem fotoğraf makinesi yüksek çözünürlükteki görüntü kalitesini BIONZ işlemci ile sağlıyor. Maksimum ISO 12.800 ışık hassasiyetine sahip Sony A35 fotoğraf makinesinin ISO değeri 25.600'e kadar yükseltilerek loş ışıkta çarpıcı kalitede fotoğraf ve video kaydedilebiliyor.


Sony A35 Fotoğraf Makinesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder