15 Temmuz 2011 Cuma

Sony E-mount objektifler

Sony, daha geniş bir kullanıcı kesiminde fotoğraf ve video çekim keyfini daha da artıracak olan “E-mount”ın kullanıldığı dijital görüntüleme ürünlerinin artacağına inanıyor. Bu temel özellikler, önceden belirlenen bir onay süreci ve Sony ile bir lisans anlaşması imzalanmasının ardından, objektif ve montaj adaptörü üreticilerine açıklanacak. 21 Şubat 2011 itibariyle “E-mount”ın temel özelliklerinin açıklanması kararını destekleyen firmalar aşağıdaki gibidir:


Carl Zeiss AG
Bağımsız bir objektif tedarikçisi olarak Carl Zeiss, Sony’nin “E-mount” özelliklerini açıklamasını hoş karşılamıştır. Şirket, üreticinin ürünü geliştirmesine müşteriler yararına yardımcı olurken, pazarda yeni, sağlıklı ve güçlü bir sistem olarak “E-mount”ın yerleştirilmesine de yardım ediyor.

Cosina Co. Ltd.
Cosina Co. Ltd. kompakt ve değiştirilebilir objektifli bir fotoğraf makinesine büyük boyutlu bir görüntü sensörünün takılmasına olanak tanıyan Sony’nin “E-mount”ının potansiyelinden etkilendi. Yeni bir fotoğraf kültürü yaratmayı amaçlayan “E-mount” için yüksek beklentilere sahibiz ve Sony’nin “E-mount”a ilişkin bilgiler sağlama konusunda verdiği karara onay verdik.


Sony E-mount objektif

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder