15 Temmuz 2011 Cuma

Sony VAIO 3D Notebook

Sony, ilk kez CES 2011’de tanıttığı yeni VAIO F Serisi 3D dizüstü PC’si ile tüm VAIO severlere, “büyüleyici bir 3D HD eğlence deneyimine hazır olun” diye sesleniyor. Yeni VAIO F, Sony BRAVIA 3D TV’lerde kullanılan bir çift Active Shutter gözlükle birlikte Şubat sonu itibariyle satışa sunuluyor.
Yeni VAIO F Serisi, ilginç 3D filmler, oyunlar, videolar ve panoramik fotoğraflar dünyasına girmenizi sağlıyor. 16.0” (40.6cm) Full HD VAIO Display Premium ekran, rahat, titreşimsiz bir görüntü için uygunlaştırılmış olan parlak bir 3D görüntü ile eğlenceyi gerçekçi kılıyor, hayata geçiriyor.

Sony VAIO 3D Notebook

Sony VAIO 3D Notebook
Pasif kutuplu 3D ekranların tersine VAIO F Serisi, gelişmiş frame sequential (ardışık kare) panel ve LED arkadan aydınlatma teknolojisini kullanıyor. Bu özel teknik, çok hızlı yanıt süresi ve geniş izleme açısı ile daha keskin ve canlı görüntüleri garantiliyor. Frame Sequential teknolojisi, çok düzgün 240fps’lik bir kare yenileme hızı ile Full HD (1920 x 1080) 3D görüntüleri sıra ile sol ve sağ gözler için gösteriyor. Aksiyon filmlerinden spora, oyunlara ve daha farklı içeriklere kadar, uzun izleme sürelerinden sonra bile daha rahat bir 3D deneyimi sunuyor.

VAIO 3D Notebook

VAIO 3D Notebook
Yeni VAIO F Serisi, eğlenmeniz için pek çok yol sunuyor. Sadece 3D düğmesine basıp, 2D ve 3D izleme arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Doğal olarak desteklenen 3D içeriği arasında Blu-ray Disc’deki filmler, oyunlar ve videolar bulunuyor. Ayrıca Sony’nin Cyber-shot ve α DSLR dijital kameraları ile çekilmiş 3D panoramik fotoğraflarla da eğlenebilirsiniz. Bunlara ek olarak, Yeni VAIO F, Blu-ray Disc veya DVD’deki 2D filmleri, tek bir tuşa basarak 3D benzeri videolara da dönüştürebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder