16 Temmuz 2011 Cumartesi

Sony CyberShot DSC HX7V - Ürün İncelemesi ve Ürün Özellikleri

Sony CyberShot DSC HX7V dijital fotoğraf makinesi : Sony yeni duyurduğu beş farklı Cybershot dijital fotoğraf makinesi ile DSLR kalitesinde ve 3D fotoğraflarla Full HD kalitesinde video kayıt işlemlerini kolay hale getiriyor. Sony'nin yeni modellerinden 16,2 megapiksel resim çözünürlüklü Sony CyberShot HX7V dünyanın tek objektif ve tek sensör ile 3 boyutlu fotoğraf çekebilen ilk dijital kamerası olma özelliği taşıyor.
Sony HX7V dijital fotoğraf makinesi yenilikçi Dual Record Çift Kayıt teknolojisi sayesinde video kaydederken fotoğraf çekimi yapabiliyor. 16,2 megapiksel arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörüne sahip olan Sony DSC HX7V 10 kare/sn seri çekim hızı ve loş ışıkta yüksek görüntü performansı sunuyor.


Sony CyberShot HX7V fotoğraf makinesi

Sony CyberShot HX7V fotoğraf makinesi
Sony'nin fotoğrafseverler adına etkileyici 16,2 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensörü piyasaya sunan ilk üretici firmalardan biri olduğunu ifade eden Sony Electronics dijital görüntüleme bölüm başkanı Kelly Davis açıklamasına şöyle devam etti: "Sony CyberShot HX7V dijital fotoğraf makinesi tüm bu özellikleriyle en iyi görüntü kalitesinin yanında Exmor R CMOS görüntü sensör teknolojisinin tüm avantajlarını kompakt ve şık çizgilerde sunuyor."


Sony HX7V dijital fotoğraf makinesi

Sony CyberShot HX7V ile fotoğraf ve video çekimi
Sony CyberShot HX7V dijital kamera standart fotoğraf çekim işlemlerinin yanı sıra 1080 60 i kalitesinde video kayıt da geçekleştiriyor. Çekilen HD kalitesindeki video görüntüler AVCHD formatında kaydediliyor. Sony HX7V modelinin Dual Rec fonksiyonu sayesinde video kaydederken aynı zamanda 3 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekmek de mümkün.


HX7V fotoğraf makinesi

Sony CyberShot HX7V ile 3 boyutlu fotoğraf çekimi
Sony yeni teknolojileri ile 3 boyutlu fotoğraf çekimini de son derece kolay hale getiriyor. Sony CyberShot HX7V fotoğraf makinesinin 3D Sweep Panorama modunda ve 3D Fotoğraf modunda çekilen 2 farklı görüntü netleme ve derinlikleri ayrı ayrı hesaplanarak sol ve sağ göz için imajlar oluşturulup ortaya 3 boyutlu fotoğrafların oluşması sağlanıyor.


DSC-HX7V dijital fotoğraf

Sony CyberShot DSC-HX7V özellikleri
• Full HD 1080@60i Dual Rec fotoğraf ve video kayıt
• 10x optik zumlu Sony G objektif
• 16,2 megapiksel resim çözünürlüğü
• Tam çözünürlükte saniyede 10 kare seri çekim hızı
• Sony Exmor R CMOS görüntü sensörü
• 3D Still Image ve 3D Sweep Panorama ile 3 boyutlu fotoğraf çekimi
• GPS ve Pusula iel çekim konumu ve yönü kaydetme


Sony CyberShot DSC-HX7V fiyatı

Sony CyberShot DSC-HX7V satış fiyatı
2011 Mart ayından itibaren Sony Style mağazaları ve yetkili satıcılarda siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Sony CyberShot HX7V dijital fotoğraf makinesinin fiyatı 300 USD. Ocak ayı içerisinde ön siparişleri verilebilen Sony CyberShot W570 fotoğraf makinesi ve beraberinde kullanılabilecek aksesuvarlar Sony Style mağazalarından satın alınabilecek.


Sony CyberShot HX7V incelemesi

Sony CyberShot HX7V incelemesi
Sony CyberShot HX7V dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Sony DSC HX7V incelemesini sizlere sunacağız.


CyberShot HX7V fotoğrafları
CyberShot HX7V


Sony CyberShot DSC-HX7V resimleri
Sony CyberShot DSC HX7V


CyberShot DSC-HX7V kamera
CyberShot DSC HX7V

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder