16 Temmuz 2011 Cumartesi

Sony CyberShot DSC WX10 - Ürün İncelemesi ve Ürün Özellikleri

Sony CyberShot DSC WX10 dijital fotoğraf makinesi : Sony yeni duyurduğu beş farklı Cybershot dijital fotoğraf makinesi ile DSLR kalitesinde ve 3D fotoğraflarla Full HD kalitesinde video kayıt işlemlerini kolay hale getiriyor. Sony'nin yeni modellerinden 16,2 megapiksel resim çözünürlüklü Sony CyberShot WX10 dünyanın tek objektif ve tek sensör ile 3 boyutlu fotoğraf çekebilen ilk dijital kameralarından biri olma özelliği taşıyor.
Sony WX10 dijital fotoğraf makinesi yenilikçi Dual Record Çift Kayıt teknolojisi sayesinde video kaydederken fotoğraf çekimi yapabiliyor. 16,2 megapiksel arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörüne sahip olan Sony DSC WX10 10 kare/sn seri çekim hızı ve loş ışıkta yüksek görüntü performansı sunuyor.


Sony CyberShot WX10 fotoğraf makinesi

Sony CyberShot WX10 fotoğraf makinesi
Sony'nin 16,2 megapiksel çözünürlüklü Exmor R arkadan aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü teknolojisine sahip olan Sony CyberShot WX10 dijital fotoğraf makinesi zayıf ve loş ışıklı ortamlardaki yüksek performansının yanında tam çözünürlükte saniyede 10 kare seri çekim hızıyla da dikkat çekiyor. Sony yetkilileri Sony CyberShot DSC-WX10 modelinin zengin teknolojik özelliklere sahip CMOS sensörlü ve Exmor R işlemcili bir fotoğraf makinesi olduğuna işaret ediyorlar.


Sony WX10 dijital fotoğraf makinesi

16.2 megapiksel çözünürlüklü Sony WX10 fotoğraf makinesi
Sony'nin fotoğrafseverler adına etkileyici 16,2 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensörü piyasaya sunan ilk üretici firmalardan biri olduğunu ifade eden Sony Electronics dijital görüntüleme bölüm başkanı Kelly Davis açıklamasına şöyle devam etti: "Sony CyberShot WX10 dijital fotoğraf makinesi tüm bu özellikleriyle en iyi görüntü kalitesinin yanında Exmor R CMOS görüntü sensör teknolojisinin tüm avantajlarını kompakt ve şık çizgilerde sunuyor."


CyberShot WX10 fotoğrafları

Sony CyberShot WX10 ile fotoğraf ve video çekimi
Sony CyberShot WX10 dijital kamera standart fotoğraf çekim işlemlerinin yanı sıra 1080 60 i kalitesinde video kayıt da geçekleştiriyor. Çekilen HD kalitesindeki video görüntüler AVCHD formatında kaydediliyor. Sony WX10'un Dual Rec fonksiyonu sayesinde video kaydederken aynı zamanda 3 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekmek de mümkün.


Sony CyberShot DSC-WX10 resimleri

Sony CyberShot WX10 ile 3 boyutlu fotoğraf çekimi
Sony yeni teknolojileri ile 3 boyutlu fotoğraf çekimini de son derece kolay hale getiriyor. Sony CyberShot WX10 fotoğraf makinesinin 3D Sweep Panorama modunda ve 3D Fotoğraf modunda çekilen 2 farklı görüntü netleme ve derinlikleri ayrı ayrı hesaplanarak sol ve sağ göz için imajlar oluşturulup ortaya 3 boyutlu fotoğrafların oluşması sağlanıyor.


DSC-WX10 dijital fotoğraf

Sony CyberShot DSC-WX10 özellikleri
• 16,2 megapiksel resim çözünürlüğü
• Exmor R CMOS görüntü sensörü
• 7x optik zumlu 24m geniş açı objektif
• 10 kare/sn çekim hızında 16.2 megapiksel çekim
• Full HD 1080@60i Dual Rec fotoğraf ve video kayıt
• 3D Still Image ve 3D Sweep Panorama ile 3 boyutlu fotoğraf çekimi
• Tamamen manuel çekim modu


Sony CyberShot DSC-WX10 fiyatı

Sony CyberShot DSC-WX10 satış fiyatı
2011 Mart ayından itibaren Sony Style mağazaları ve yetkili satıcılarda siyah gövde rengi ile satışa sunulacak olan Sony CyberShot WX10 dijital fotoğraf makinesinin fiyatı 280 USD. Ocak ayı içerisinde ön siparişleri verilebilen Sony CyberShot W570 fotoğraf makinesi ve beraberinde kullanılabilecek aksesuvarlar Sony Style mağazalarından satın alınabilecek.


Sony CyberShot WX10 incelemesi

Sony CyberShot WX10 incelemesi
Sony CyberShot WX10 dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Sony DSC WX10 incelemesini sizlere sunacağız.


WX10 dijital kamera
WX10


CyberShot DSC-WX10 fotoğraf makinesi
CyberShot DSC WX10


Sony DSC-WX10 fotoğraf
Sony DSC WX10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder