15 Temmuz 2011 Cuma

Sony Cybershot DSC-HX9V - Ürün İncelemesi ve Özellikleri

Sony Cybershot DSC-HX9V dijtial fotoğraf makinesi : İnternet'te yine bazı dijital fotoğraf makineleri ile ilgili söylentiler dolaşmaya başladı. Bu söylentilerden kimileri tamamen dedikodudan ibaretken bazıları da direkt olarak üretici firmaların web sitelerinden gelen bilgilerden kaynaklanıyor.
Bu bilgilerden kaynaklanan yeni bir model de 16x optik zum G objektifli ve Exmor R CMOS sensörlü 16 megapiksellik Sony Cybershot HX9V fotoğraf makinesi. Sony HX9V fotoğraf makinesinin tanıtımı yeni yapılan HX7V modelinden biraz daha üstün özelliklere sahip olduğu söylenebilir. Bu anlamda cihazın 3 boyutlu fotoğraf çekim moduna, Dual Rec Çift Kayıt teknolojisine, Akıllı Sweep Panorama moduna ve saniyede 10 kare seri çekim hızı gibi özelliklere de sahip olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Sony CyberShot HX9V

Sony CyberShot HX9V 16x optik zumlu G objektif
Sony Cybershot DSC HX9V dijital fotoğraf makinesi özel fotoğraf çekim ve özel video kayıt tuşu ile kullanıcının işini son derece kolaylaştıran bir yapıya sahip. 16X optik zum destekli G objektifin bulunduğu kompakt gövde yapısındaki dâhili GPS alıcı ve dijital pusula fonksiyonları çekilen fotoğrafların yönünü ve küresel konumu hassas şekilde kayıt altına alıyor.

Sony CyberShot DSC-HX9V

Exmor R CMOS işlemcili Sony CyberShot DSC-HX9V fotoğraf kalitesi
Fotoğrafseverlerin cihazı kolay öğrenecekleri bir yapıya sahip olan Sony Cybershot HX9V dijital fotoğraf makinesinin menü botunundan ulaşılan dâhili yardım kılavuzu fonksiyonu fotoğrafseverlere çekim işlemini her aşamasında yardımcı oluyor. Fotoğrafseverler dâhili yardım kılavuzu üzerinden konuya veya anahtar kelimeye göre arama yaparak diledikleri fonksiyona anında erişebiliyorlar. Sony Cybershot HX9V dijital fotoğraf makinesinde Exmor R CMOS arka aydınlatmalı görüntü sensörü kullanılmış.

CyberShot HX9V

Sony CyberShot HX9V ile HD kalitesinde video çekim
Sony Cybershot HX9V gibi modeller için geliştirilmiş olan Exmor R CMOS görüntü sensörü zengin kontrastlı, canlı renklere ve düşük noise değerlerine sahip dijital fotoğrafların yanında HD kalitesinde video kayıt imkânı da sunuyor. 16x optik zum destekli ve f/3.3-5.9 diyafram özellikli objektife sahip olan Sony Cybershot HX9V hemen her türlü ortamda kaliteli görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Sony CyberShot HX9V fotoğra fmakinesi

Sony DSC-HX9V ile panorama fotoğraf çekimi
Sony Cybershot DSC HX9V ile ilgili sızan bilgilere bakıldığında cihazın Akıllı Sweep Panorama çekim modu ve 3D Sweep Panorama çekim modları dikkat çekiyor. Akıllı Sweep Panorama modu bir seri fotoğrafları otomatik olarak birleştirip geniş görüş açılı manzara fotoğrafları çekilmesini kolaylaştırırken 3D Sweep Panorama modu da farklı açılardan çekilmiş 15 farklı kareyi bir araya getirerek dijital fotoğraflara 3 boyutlu bir hava katıyor.

Sony HX9V dijital fotoğraf makinesi

Sony Cybershot HX9V incelemesi
Sony'nin yeni Sony Cybershot HX9V fotoğraf makinesini kısa bir süre içerisinde resmen tanıtması bekleniyor. Tanıtım ile birlikte Sony HX9V fotoğraf makinesinin tüm teknik özellik detayları da açığa çıkmış olacak. Sony Cybershot HX9V dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Sony HX9V incelemesini sizlere sunacağız.

Sony HX9V Fotoğraf Makinesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder