15 Temmuz 2011 Cuma

Sony Bravia Televizyonlar - Ürün İncelemesi ve Özellikleri

Yeni Sony Bravia Televizyonlar : Sony’nin ilk kez, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarlarının başında gelen CES 2011’de görücüye çıkardığı yeni 2011 BRAVIA TV’leri, artan internet içerik ve fonksiyonları, gelişmiş 2D ve 3D izleme olanakları ve akıllı bağlantı özellikleri ile TV deneyimini yeniden tanımlıyor.
Büyük ekran için güçlendirilmiş resim kalitesi ile online eğlence keyfi yaşatıyor. 2011 serisinde, tam entegre 3D ve İnternet TV bağlantısına sahip daha fazla model bulunuyor. Sony’nin, ilk kez, ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES 2011′de görücüye çıkardığı yeni BRAVIA TV’leri, web’in en iyilerinin daha da fazlasını TV ekranınıza getiriyor.

Sony Bravia Televizyonlar

Sony Bravia Televizyonlar
Bütün yeni BRAVIA TV’lerde bulunan internet özellikleri ve BRAVIA Internet TV özelliğine eklenmiş olan kanallar ve servisleri ile şimdi dilediğinizi dilediğiniz zaman izlemenizi çok daha kolay hale getiriyor.

Sony Bravia

Sony Bravia
Sony BRAVIA TV 2011 serisi sayesinde YouTube ve DailyMotion gibi popüler video paylaşım sitelerinde dolaşabiliyorsunuz. Üstelik bu yeni TV’ler, tüm bunları bir dizüstüne veya PC’ye bağlantı gerekmeden kanepenizde oturduğunuz yerden rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyor. Hangi arkadaşınızın Twitter ve Facebook gibi sitelerden gerçek zamanlı güncellemeler yaptığını bulabiliyorsunuz.

Sony Bravia NX720

Sony Bravia NX720
Sony BRAVIA TV 2011 serisindeki, sinematik HX920, ince ve şık NX720’den, yatak odası veya mutfak için ideal olan küçük ekranlı, Full HD, İnternet TV özellikli EX320’ye kadar pek çok modelde, genişletilmiş entegre Wi-Fi bağlantısı görülüyor. Full HD CX520 gibi diğer İnternet TV’ler ise Kablosuz LAN’a Hazır özelliğe sahip. Bu TV’ler de isteğe bağlı olarak alınabilen bir USB Wi-Fi adaptör ile kolaylıkla bağlanabiliyor ve kullanıcısını, gelecekteki kablosuz bağlantı ve online eğlenceye hazır hale getiriyor.

Sony Bravia 3D Televizyon

Sony Bravia 3D TV’niz ile daha fazlasını yapın
Sony Avrupa TV Pazarlama Direktörü Patrick Naltet, ‘İnternet içeriği, akıllı teknoloji ve özellikler, endüstri lideri 3D ile Sony BRAVIA 2011 TV serisi, insanların TV hakkındaki düşüncelerini değiştirecek. Şimdi TV’niz ev eğlencenizin gerçekten merkezi haline geliyor ve televizyon deneyimi yeniden tanımlanıyor’ dedi.

Sony Bravia TV

TV’den sesli ve görüntülü konuşma devri başladı
Yeni İnternet TV’lere isteğe bağlı olarak alınan bir kamera ve mikrofon aksesuarı eklenip, Skype’yi kullanarak İnternet üzerinden ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşmeler yapılabiliyor. Kullanıcılar, bir PC’nin etrafına toplanmadan net bir büyük ekran detayında arkadaşları ve ailesi ile sohbet edebiliyor.

Sony Bravia Full HD Televizyonlar

Sony Bravia ile Full HD resim kalitesi
DLNA ve Wi-Fi Direct bağlantılarını kullanarak evin her yerinden TV’nizde fotoğrafları, müzik parçalarını ve filmleri kolaylıkla paylaşabilmenize imkan tanıyor. Ayrıca 2011 için yeni ücretsiz iPhone ve Android uygulamaları da bulunuyor. Böylece akıllı telefonunuzu bir TV kumandasına dönüştürebilmeniz mümkün oluyor. Uygulama aynı zamanda, size, online olarak dolaşmak istediğinizde, telefon klavyesini kullanarak el ile yazma imkanı da tanıyor. Ama dilerseniz, VAIO dizüstü bilgisayarınızın klavyesini de kullanarak, kolayca yazabilirsiniz. En az flulukla daha net ve daha aydınlık Full HD 3D resme sahip EX720 gibi Sony BRAVIA 3D TV’ler, 3D eğlencesinin keyfini ailece yaşamak için mükemmel bir yol.

3D Active Shutter gözlük

Sony 3D Active Shutter gözlükler
2011 serisindeki, Sony 3D Active Shutter gözlükler şimdi yeniden şarj edilebilirler ve daha rahat kullanım için yeni hafif bir tasarıma sahip. Full HD’de yüksek kaliteli bir 3D resim sağlanarak, saatler boyu 3D izleme keyfini yaşatıyor. 2011 yelpazesi ayrıca geliştirilmiş HD 2D resim kalitesine de sahip. HX920, koyu siyahlar ve güçlendirilmiş beyaz seviyeleri ile güzel bir sinematik resim için yenilikçi Intelligent Peak LED arkadan aydınlatma teknolojisini kullanıyor.

Sony Bravia TV - LED arkadan aydınlatma Teknolojisi
Son Motionflow teknolojisi, resim detayını ve hareket akışını iyileştirmek için gelişmiş LED arkadan aydınlatma teknolojisi ile Yüksek Kare Hızı’na sahip panelleri birleştiriyor. Motionflow XR 800 ile hızlı hareketlerin bulunduğu oyunları, sporları ve filmleri, saniyede 800 karelik bir hızda izleyebiliyor ve daha az flu olan yüksek görüntü detaylarının keyfini yaşayabiliyorsunuz.

Sony Bravia TV'ler
2011’deki BRAVIA TV’ler ayrıca, Standart Belirlenimli (SD) resimler ve de canlı detaylar için yeni bir görüntü işlemcisi olan X-Reality’ye de sahip. Çift yongalı görüntü işlemcisi X-Reality PRO, gerçek hayattakine yakın görüntüler üretiyor ve düşük resim kalitesini web’den HD’ye yakın bir çözünürlük seviyesine yükseltebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder