16 Temmuz 2011 Cumartesi

Sony CyberShot DSC-J10 - Ürün İncelemesi ve Ürün Özellikleri

Sony CyberShot DSC-J10 dijital fotoğraf makinesi : Sony, eğlenceli ve göz alan renkli gövde yapısıyla yeni Sony CyberShot DSC-J10 fotoğraf makinesini duyurdu.16,1 megapiksel resim çözünürlüğüne sahip olan Sony CyberShot J10 dijital fotoğraf makinesinde 4x optik zum objektif, 2,7 inç büyüklüğünde LCD ekran, Sweep Panorama çekim modu ve iAuto Akıllı Otomatik çekim modu bulunuyor.
Sony CyberShot J10 harika fotoğrafların kolaylıkla çekilmesini ve bu mükemmel görüntülerin kolayca paylaşılmasını sağlayan bir model. Çekilen fotoğrafların kaydedilmesi için geniş bir dâhili belleğe sahip olan Sony DSC J10 fotoğraf makinesinin entegre portatif USB çıkışı çekilen fotoğrafların hiçbir cihaza gerek kalmadan direkt olarak bilgisayara aktarılmasını sağlıyor.


Sony CyberShot J10 fotoğraf makinesi

Sony CyberShot J10 Panorama fotoğraf çekimi
Fotoğrafseverler Sony CyberShot J10 ile nefes kesen manzara ve genel şehir çekimlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar. Sony Cyber-Shot J10 fotoğraf makinesi çekilen seri görüntüleri bir araya getirip birleştirerek ortaya harika panoramik fotoğraflar çıkartıyor.


Sony J10 dijital fotoğraf makinesi

Sony J10 fotoğraf çekim ayarları
En kaliteli görüntüyü elde etmek için fotoğraf makinesi üzerinde hangi mükemmel ayarları yapması gerektiğini bilmeyen fotoğrafseverler Sony CyberShot J10 ile bu endişelerinden kurtuluyorlar. Sony CyberShot J10 fotoğraf makinesi iAuto akıllı otomatik Çekim Modunda pozlama ve diğer gerekli ayarları otomatik olarak gerçekleştirerek mümkün olan en mükemmel görüntü kalitesinin kolaylıkla elde edilmesini sağlıyor.


J10 Dijital Kamera

Sony CyberShot J10 LCD screen
Çekim işlemleri esnasında fotoğrafseverleri buton, menü ve ayarlarla uğraşma zorunluluğundan kurtaran Sony CyberShot J10 fotoğraf makinesinin LCD ekranı kolay anlaşılır ikon ve sembolleri ile doğru ayarların seçilmesinde yardımcı olurken çekim ve çekim sonrası işlemleri son derece rahat, kolay ve keyifli hale getiriyor.


CyberShot J10 fotoğraf makinesi

Sony CyberShot DSC J10 fotoğraf paylaşımı
Fotoğrafseverler değer verdikleri anların görüntülerini popüler sosyal paylaşım sitelerine sadece birkaç fare tıklaması ile yükleyebiliyorlar. Kullanıcılar PMB Portable programı sayesinde sevdikleri fotoğrafları veya video görüntülerini internete bağlı herhangi bir kişisel bilgisayar üzerinden sosyal ağlara kolaylıkla yükleyip sevdikleri ile anında paylaşabiliyorlar.


Sony CyberShot DSC-J10 fotoğraf

Sony CyberShot J10 - Özel USB bağlantısı
Özel USB çıkışına sahip olan Sony CyberShot J10 dijital fotoğraf makinesi bu kendine özgü özelliği sayesinde çekilmiş olan fotoğrafların başka hiçbir ara cihaza ve arabirime gerek kalmadan herhangi bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayar direkt olarak aktarılmasını sağlıyor. Entegre USB çıkışı aynı zamanda Sony CyberShot J10 fotoğraf makinesinin bataryasının USB bağlantı üzerinden şarj edilebilmesine de olanak tanıyor.


CyberShot DSC-J10 dijital kamera

Sony CyberShot J10 dijital kamera özellikleri
• 16.1 megapiksel çözünürlüklü CCD sensör
• 4x optik zumlu objektif
• Sweep Panorama çekim modu
• iAuto Intelligent Auto (akıllı Otomatik) Çekim Modu
• 6.7 cm / 2.7 inç büyüklüğünde Clear Photo LCD ekran
• 4GB dâhili bellek
• Yüz Algılama Teknolojisi
• Gülümseme Modu
• Kolay Çekim Modu
• Kamera bünyesinde rötuş fonksiyonları
• Kırmızı Göz Düzeltme


Sony DSC-J10 fiyatı

Sony CyberShot J10 satış fiyatı
2011 yılının mart ayından itibaren raflardaki yerini alacak olan Sony CyberShot J10 dijital fotoğraf makinesinin fiyatı da cihazın piyasaya çıkış tarihine yakın günlerde açıklanacak


Sony DSC-J10 incelemesi

Sony CyberShot J10 incelemesi
Sony CyberShot J10 dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Sony DSC J10 incelemesini sizlere sunacağız.


Sony CyberShot DSC-J10 inceleme
Sony CyberShot DSC J10


Sony CyberShot J10 kamera inceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder