15 Temmuz 2011 Cuma

Sony Full HD 3D Video Kamera - Ürün İncelemesi ve Özellikleri

Sony Full HD 3D video kameralar : Sony, 3D tüketici dünyasına ilk adım niteliğinde olan, kullanıcıların video ve fotoğraf çekim yollarını yeniden belirleyen yeni bir Handycam video kamera serisini, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarlarının başında gelen CES 2011’de tanıttı.
3D’de “mercekten göze deneyim” sağlama konusunda lider ve tek şirket olan Sony, bu yeni seri ile tüketicilere evde veya dışarıda Sony’nin ayrıcalıklı 3D dünyası ile video deneyimi sunuyor. Önemli teknolojik gelişmeler, eşsiz dijital görüntüleme çözümleri sunan yenilikçi cihazların verimini artırırken, yeni video kamera portföyünü de genişletiyor.

Sony 3D video kameralar

Sony 3D video kameralar
Bir Full HD 3D Handycam video kameraya ek olarak, yerleşik bir projektör modeli ve amatör video modeli, gözlerin Sony’nin video kamera ürünlerine çevrilmesini sağlıyor. Ayrıca hem HD (High Definition) hem de SD (Standart Definition) seçenekleri serinin alt modellerinden üst seviye modellerine kadar yer alıyor. Video çekimi ve oynatımında yeni bir standart yaratan üç yeni Handycam, 3D teknolojisini ve amatör video çözümlerini Sony’nin endüstri lideri HD serisine taşıyor. 3D portföyünü güçlendiren Sony’nin HDR-TD10E’si, dünyanın ilk “Double Full HD” 3D tüketici video kamerası. Bu model, her önemli bileşenden iki adet içeren entegre bir çift lens sistemini kullanıyor: Çift Sony G Lens, çift “Exmor R” CMOS sensörü ve çift “BIONZ” görüntü işlemcisi.

Sony Full HD video kameralar

Sony Full HD dijital video kameralar
3D çekimler video kameranın canlı Xtra Fine 3.5-inç 3D LCD dokunmatik ekranında gözlüksüz olarak oynatılırken, çift kayıt sistemi 3D içeriğin 3D olmayan ekranlarda otomatik olarak Full HD 2D olarak oynatılması özelliğini sağlıyor. Ayrıca herhangi bir 3D özellikli HDTV’de Full HD 3D videoları da oynatmanıza olanak tanıyor. Diğer yenilikçi özelliklere ek olarak, Optical SteadyShot’lı (Active Mod) 10x optik zoom ve iAUTO, 3D modda sunuluyor. 64GB flaş bellek sağlayan HDR-TD10E 2011 Nisan’ında hazır olacak.

Full HD 3D video kamera

Sony Full HD 3D video kamera
Sony’nin yerleşik bir projektöre sahip olan yeni Handycam video kameraları mükemmel bir video oynatma deneyimi sunuyor. 3-inç’lik LCD panele yerleştirilen bir projektör, video kameranın boyutunu değiştirmiyor ve video ve görüntülerin 60”e kadar (6m uzakta köşegen olarak) bir görüntü olarak duvarlarda, tavanda veya diğer düz yüzeylerde gösterilmesine izin veriyor. Clear Phase’li stereo hoparlörler ve S-Master dijital yükseltici, net, dinamik bir ses üretiyor ve entegre bir projektörle birlikte, bir HDTV’ye bağlanmaya gerek olmadan videoları oynatmak için tümüyle yeni bir yol ortaya çıkarıyor. 220GB sabit diskli HDR-PJ50VE, 2011 Nisan’ında hazır olacak, 32GB flaş bellekli HDR-PJ30VE ve 16GB flaş bellekli HDR-PJ10E, 2011 Mart’ında hazır olacak.

3D Dijital video kameralar

Sony 3D Dijital video kamera özellikleri
Şık tasarımları ve yüksek hızlı BIONZ görüntüleme işlemcisi gibi sınıfının en iyisi özellikleri ile Sony’nin video kamera ailesi eşsiz bir performans sunuyor. Tüm seriye entegre edilecek özellikler ise şöyle;
• Video kameranın etrafındakiler keşfedilerek farklı ortamlarda otomatik olarak video kameranın en uygun ayarlarının seçimi ve farklı bir dizi sahne için sürekli olarak ayarların uygunlaştırılması için iAUTO
• Optik zoom’a ek olarak daha uzun zoom’lama özelliği için Genişletilmiş Zoom
• İstediğiniz her şeyi yakalamak için Geniş Açı lens (sadece HD modellerde)
• Kolay oynatım için içeriğinizi otomatik olarak gruplamak amacıyla Event Browse (sadece HD modellerde)
• Kolaylıkla dikkat çekici bir döngü yaratmak için Highlight Playback & Share (sadece HD modellerde)
• Bir PC olmaksızın harici bir sabit diskte kendi video kütüphanenizi oluşturmak için Direct Copy
• Kolaylıkla web’e yüklemek ve hızlı şarj için yerleşik USB kablosu ve yazılım (HDR-TD10E hariç)
• Kolay izleme ve dokunmatik olarak çalışmak için büyük 3-inçlik LCD ekran (HDR-TD10E , 3.5 inçlik bir LCD’ye sahip)
• Sadece LCD açılarak otomatik lens kapağının ve gücün açılması
• HD modellerde Aktif Mod’lu Optical SteadyShot görüntü sabitleyici ve SD modellerde Aktif Mod’lu SteadyShot, yürürken bile oldukça düzgün video çekimleri için elin titreme etkisini azaltır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder